DiasporaTV нуди IPTV канали преку интернет, без да имате потреба од сателитска антена. Вие можете да ги гледате каналите користејќи Android уреди.

1. Поставите Цел

Можете да нарачате на пакет (приемник + услуга) или само на службата.

2. Пријавете Се

Пријавете се во вашата сметка користејќи го претпочитаниот уред. Прочитајте повеќе за уреди.

3. Кажете Пријатели

Заработете пари со DiasporaTV за секој клиент да ви испрати како партнер.

2 BO 1

Плати Еднаш, Види На 2 Екрани

Плати 1 претплата, да се види во 2 различни соби, 2 различни куќи, 2 различни градови или 2 различни држави во исто време. Ако го поделат трошоците на вашата претплата, месечна услуга може да биде ефтин.

Shpejtësia e Internetit

Интернет Брзина

Ако сакате да уживате во DiasporaTV содржините, ќе мора да имате минимум 2 Mbps (мега бити во секунда) интернет брзина. До колку ја немате таа брзина, ќе морате да го побарате од Вашиот Интернет Сервис Провајдер (ISP), за да ви ја зголемат брзината.

2 BO 1

Плати Еднаш, Види На 2 Екрани

Поврзете приемникот со HDMI кабел со ТВ-уредот, а потоа поврзете го модем/рутер (интернет кутија) со користење на кабелска мрежа. Приемникот работи со WiFi но ние Ви препорачуваме да се поврзете со мрежата кабел така што сигналот е постабилен. Приклучете го адаптерот за енергија.

Нарачка и Плаќање

Вие можете да нарачате услуга во трање од 6 месеци или 1 година. Уплатата може да се направи со дебитна или кредитна картичка (Visa, MasterCard, American Express, Discover, etc.) или преку трансфер на пари.