Повеќе од

10 филмски канали

АКЦИЈА

ТРИЛЕР

ДРАМА

КОМЕДИЈА

ЗА ДЕЦА

За Ваше задоволство

25+ музички канали

ПОП

ФОЛК

TALLAVA

ХИП-ХОП

гледате повеќе од

10 спортски канали

ФУДБАЛ

КОШАРКА

ВЕСТИ

ИНФОРМАЦИИ

DiasporaTV нуди IPTV пакети богати со ТВ канли во живо, избор по часови, радио станици, YouTube програми и голема селекција на VOD програма во различни категории (филмови, хумор, фестивали, итн.)

Помеѓу останатото, на DiasporaTV ќе можете да гледате:

  • 360+ ТВ канали

  • Последните 24 часа

  • 20+ радио станици
  • YouTube програма
  • 1000 VOD програми
  • Гледате на 2 уреди