За да пристапите кон DiasporaTV услугата, потребен ви е уред на кој ќе можете да ја инсталирате DiasporaTV апликацијата. Уредот може да биде Android set-top box, smart phone или tablet на кој има инсталирано Android 4.1 (или понов) со 1 GB RAM (или повеќе).

Set-Top Box (STB)

Мора да имате приемник пред да плаќаат за DiasporaTV услуга. DiasporaTV продава свои приемник SmartBox 200HD СТ, но можете да го користите кој било компатибилен СТ. Покрај SmartBox 200HD, приемници наведени подолу, се само за информативни цели и за да се помогне на клиентите да се купи некој компатибилен уред. Сите изјави уреди беа тестирани и заверена да работат со DiasporaTV услуга.

DiasporaTV обезбедува поддршка само за SmartBox 200HD!

Дали Сте Подготвени За SmartBox?

Ве покануваме да ги ново искуство со SmartBox 200HD.

Set-top boxes кои ДиаспораТВ ги тестирала и дале одлични резултати се:

Smartphone

Според информациите кои ги имаме собрано, нашите клиенти ја имаат инсталирано DiasporaTV апликацијата успешно на следниве паметни телефони:

 • Samsung Galaxy
 • HTC One
 • Google Nexus
 • LG
 • Sony Xperia
 • Motorola

За повеќе информации, Ве молиме изберете ја страницата за паметни телефони.

Tablet

Според информациите кои ги имаме собрано, нашите клиенти ја имаат инсталирано DiasporaTV апликацијата успешно на следниве таблети:

 • Samsung Galaxy Tab

 • Google Nexus

 • Asus

 • Sony Xperia

 • Motorola
 • Acer

За повеќе информации, Ве молиме изберете ја страницата за паметни таблети.

Додатоци