Porosit Tani

Për të filluar porosinë tuaj, ju lutemi zgjidheni vendbanimin tuaj më poshtë dhe shtypni pullën “Testo Shpejtësinë”. Pasi të kryhet testimi i shpejtësisë suaj të internetit, do të mund të vazhdoni porosinë tuaj.

Duhet të keni pajisje para se të paguani shërbimin e DiasporaTV. Pa pajisje nuk mund t’i shikoni kanalet.

0
Një moment derisa të filloj testimi i shpejtësisë suaj të internetit.
Nëse nuk fillon testimi, ju lutemi kontrolloni shfletuesin tuaj. Lexoni më shumë.