Më shumë se

10 kanale me filma

AKCION

TRILLER

DRAMË

KOMEDI

PËR FËMIJË

Për kënaqësinë tuaj

25 kanale me muzikë

POPULLORE

FOLKLORIKE

TALLAVA

HIP-HOP

Përcjellni sportin me

Më SHUMË SE 10 kanale

FUTBOLL

BASKETBOLL

LAJME

INFORMACION

DiasporaTV ofron IPTV pako të pasur me TV kanale direkte, me vonesë, radio stacione, programe nga YouTube si dhe shumë VOD projekte të kategorive të ndryshme (film, humor, festive, etj.)

Mes tjerash, në DiasporaTV mund të shihni:

  • 360+ TV Kanale
  • 24 orët e fundit
  • 20+ radio stacione
  • Programe nga YouTube
  • Rreth 1000 VOD projekte
  • Shikim në 2 pajisje