Për ta shikuar shërbimin e DiasporaTV, ju duhet të keni pajisjen ku mund ta instaloni aplikacionin e DiasporaTV. Pajisja mund të jetë resiver apo tablet, por duhet të ketë sistemin Android 4.1 (ose më të ri) dhe të ketë 1 GB RAM memorje (ose më shumë).

Resiverët

Para se të paguani shërbimin e DiasporaTV, paraprakisht duhet të keni resiver. DiasporaTV ofron resiverin origjinal SmartBox 200HD por ju mund të përdorni edhe resiverë tjerë kompatibil. Përveç SmartBox200HD, resiverët e listuar më poshtë janë vetëm për informacion dhe orientim që të ndihmojmë klientët në blerjen e resiverit kompatibil. Të gjitha pajisjet e listuara janë testuar dhe verifikuar që punojnë me shërbimin e DiasporaTV.

DiasporaTV ofron përkrahje vetëm për SmartBox 200HD!

A Jeni Gati Për SmartBox?

Ju ftojmë që edhe ju të pajiseni me resiverin SmartBox 200HD.

Resiverët që DiasporaTV ka testuar dhe verifikuar se punojnë me DiasporaTV app janë:

Smartphone

Sipas informatave që kemi mbledhur, klientët tonë kan përdorur DiasporaTV app në këta smartphone me sukses:

 • Samsung Galaxy
 • HTC One
 • Google Nexus
 • LG
 • Sony Xperia
 • Motorola

Për më shumë informata, klikoni në faqën smartphone.

Tablet

Sipas informatave që kemi mbledhur, klientët tonë kan përdorur DiasporaTV app në këta tableta me sukses:

 • Samsung Galaxy Tab

 • Google Nexus

 • Asus

 • Sony Xperia

 • Motorola
 • Acer

Për më shumë informata, klikoni në faqën tablet.

Pajisjet Përcjellëse