DiasporaTV ofron IPTV kanale përmes internetit, pa nevojë për antenë satelitore.
Sinjalin mund ta shikoni përmes pajisjeve që përdorin sistemin Android.

1. Bleje Pajisjen

Para se ta porositësh shërbimin e DiasporaTV, duhet të kesh pajisje përmes të cilës do t’i shikosh TV kanale. DiasporaTV nuk shet pajisje por kemi përpiluar listën e pajisjeve të testuara nga stafi ynë.

2. Instalo Aplikacionin

Pasi ta kesh blerë pajisjen, duhet të shkarkosh dhe të instalosh aplikacionin e DiasporaTV në pajisjen tënde. Kemi shkruar udhëzimet rreth instalimit në faqën Support, të cilat mund t’i përcjellni për ndihmë rreth instalimit.

3. Porosit Shërbimin

Pasi ta kesh blerë pajisjen dhe ta kesh instaluar aplikacionin e DiasporaTV, duhet ta bësh porosinë. Në formular do ta zgjedhësh një username dhe password që të mund t’i shikoni kanalet në DiasporaTV.

Porosia dhe Pagesa

Porosia mund të bëhet me parapagim 1 mujor, 3 mujor, 6 mujor apo 1 vjeçarë. Pagesa mund të bëhet me Debit/Kredit kartë (Visa, MasterCard, American Express, Discover, etj.) dhe përmes transferit të parave (MoneyGram apo Western Union).

Shpejtësia e Internetit

Shpejtësia e Internetit

Për të përcjellur kanalet në DiasporaTV, duhet ta keni shpejtësinë e internetit minimum 2 mbps (megabit për sekond). Nëse shpejtësia juaj është më e ulët se 2 mbps, duhet ta kontaktoni kompaninë e internetit për ta ngritur shpejtësinë.