DiasporaTV Support Zone

  • 2015/05/06 8:49 AM
  • Njoftime

Sot, më datën 6 maj 2015, DiasporaTV ri-lanson sistemin gjithëpërfshirës të pëkrahjes – Support Zone. Vizitorët dhe klientët kan mundësi të informohen, bashkëpunojnë dhe të komunikojnë me DiasporaTV në kohën më të shkurtër të mundshme.

Së shpejti do të implementohen edhe mundësi të reja në Support Zone ku caku kryesor është lëhtësimi i komunikimit me gjithë të interesuarit në platformën DiasporaTV.

Qëndroni në lidhje...