Si mund ta bëjë pagesën për shërbim?

  • 2015/05/06 11:04 PM
  • Pagesa
  • 3257 lexime

Pagesën për shërbimin e DiasporaTV mund ta bëni përmes debit/kredit kartës apo transferit monetar.

Debit/Kredit Kartë

Pagesat me debit/kredit kartë pranohen për këto lloje të kartave: VISA, MasterCard, American Express, Discover, JCB, dhe Diners Club.

Transfer Monetar

Pagesat me transferit monetar mund të bëhen përmes Western Union dhe MoneyGram. Ju lutemi keni parasysh se është e domosdoshme të na kontaktoni para se ta bëni pagesën, ashtu që t'ju informojmë për çmimin dhe rregullat.

420 nga 802 vizitorëve ju ka ndihmuar ky artikull.
A ju ndihmoi juve ky artikull?  Po / Jo

Artikuj të Ngjajshëm