Më shfaqet mesazhi “Data dhe koha në pajisjen tuaj nuk janë të sakta...” Si mund të shikoj kanalet?

  • 2015/12/31 8:23 PM
  • DiasporaTV App
  • 4861 lexime

Problemi:

Shfaqet mesazhi “Data dhe koha në pajisjen tuaj nuk janë të sakta...” dhe kërkon username/password përsëri.

Zgjidhja:

Ju nuk po mund të kyceni, kur kyçeni nuk ju shfaqet lista e kanaleve, ose ju thotë data nuk është e saktë?
Ju duhet ta bëni datën AUTOMATIC, pra datën e sotme, dhe te bëni instalimin e APP-it tonë në verzionin 4.3

JU LUTEMI bëni dy pikat mëposhtë me SAKTËSI e vëmendje dhe do ta rregulloni këtë çështje!

PIKA 1 DUHET TË BËHET GJITHSESI!
1. Në resiverin tuaj shkoni të Settings, pastaj gjeni "Date and Time". Aty MBUSHNI katrorin ku shkruan "Automatic Date and Time". Dhe ju del data e sotme. Mire eshte, e keni kryer kete pike. Vazhdoni ne piken tjeter tash.

PERCJELLNI ME VEMENDJE PIKAT SE SI INSTALOHET APP, verzioni 4.3!
2. Instaloni APP-in e DiasporaTV nga faqja jonë ose nga Google Play Store. Lexoni nga kompjuteri juaj në këtë adresë se si të instaloni APP-in e DiasporaTV: http://diasporatv.com/support/index.php?module=kb&sec=article&artid=8

Ne fund, kyçuni me username dhe password tuaj në APP-in e DiasporaTV dhe do te duhej të funksionon. 

Nëse ende keni probleme, ju lutemi kontaktoni DiasporaTV Support për ndihmë.
336 nga 653 vizitorëve ju ka ndihmuar ky artikull.
A ju ndihmoi juve ky artikull?  Po / Jo

Artikuj të Ngjajshëm