DiasporaTV në GSE SMART IPTV APP

  • 2016/11/21 4:15 PM
  • DiasporaTV në Pajisje Tjera
  • 7428 lexime

Çështja:

GSE Smart IPTV është një AP që mund të përdorni në Android dhe iOS telefonë, tabletë, iPhone, iPad, dhe çdo kompjuter. Ja se si ta konfiguroni që të shikoni shërbimin e DiasporaTV.

Zgjidhja:

Shkrakoni GSE SMART IPTV APP 
  1. Për Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsetech.smartiptv&hl=en
  2. Për iOS: https://itunes.apple.com/us/app/gse-smart-iptv-pro/id1028734023?mt=8
Pasi të instaloni GSE SMART IPTV APP, hapni këtë APP dhe shkoni te “Local Playlists” dhe pasi klikoni shenjën + (plus) përzgjedhni “Add M3U File”

Në “Name of playlist” shkruani DiasporaTV dhe mëposhtë vendosni fajllin qe e merrni nga DiasporaTV. Pastaj klikoni ADD.

Ne listë klikoni ne DiasporaTV dhe ju shfaqet lista e kanaleve.

Ju mund të përdorni edhe ndonjë mënyrë tjetër të shikoni DiasporaTV kanalet me m3u8 file, por ne ju treguam mëlartë se si bëhet kjo përmes aplikacionit të quajtur GSE SMART IPTV APP. Të ju bëjmë me dije që aplikacioni GSE SMART IPTV APP nuk është aplikacion i DiasporaTV dhe gjithçka që keni problem me këtë aplikacion mund t'i drejtoheni zhvilluesve të këtij aplikacioni.
 

392 nga 780 vizitorëve ju ka ndihmuar ky artikull.
A ju ndihmoi juve ky artikull?  Po / Jo

Artikuj të Ngjajshëm