DiasporaTV në Kodi APP në Android

 • 2016/11/21 5:50 PM
 • DiasporaTV në Pajisje Tjera
 • 5869 lexime

Çështja:

Si të shikoni DiasporaTV përmes aplikacionit KODI në Android?

Zgjidhja:

Janë dy metoda për të shkarkuar Kodi app në Android; Do të ju preferojnë metodën e parë sepse është metodë e lehtë dhe shumë e drejtpërdrejtë. Por në qoftë se ju doni të shkoni me metodën Kodi APK skedar atëherë ju mund të bëni instalimin e KODI APP edhe me opsionin e dytë.

Instalimi automatik:

 • Klikoni në link të Google Play Store nga telefoni, tableti ose resiveri juaj Android.
 • Do të drejtoheni në një dritare të re me detajet e KODI APP.
 • Klikoni në opsionin INSTALL dhe vazhdoni me instalimin.
 • Kur përfundon instalimi mund të hapni KODI APP në pajisjen tuaj Android.
Instalimi manual duke shkarkuar KODI APK fajllin:
 • Në telefonin, tabletin ose resiverin tuaj Android shkoni te Settings dhe kërkoni për menunë Security.
 • Pastaj bëni “Enable” ku shkruan opsioni ‘unknown sources’. Ky hap do ta bëj të mundur instalimin më të lehtë.
 • Shkarkoni Kodi për Android nga faqja e tyre zyrtare. Përzgjedhni verzionin duke u akorduar në bazë të pajisjes tuaj.
 • Pritni që Kodi APK file të shkarkohet.
 • Vazhdoni me instalimin sipas direktivave që pasojnë.
 • Ju do të pyeteni që të hapni “package installer” ose Google play të kompletojë procesin.
 • Selektoni opsionin që ju duket relevant dhe pritni për edhe një dritare konfgirmimi që do të shfaqet..
 • Tani instalimi ka përfunduar; mund të hapni dhe përdoni aplikacionin Kodi.
Ju mund të përdorni edhe ndonjë mënyrë tjetër të shikoni DiasporaTV kanalet me m3u8 file, por ne ju treguam mëlartë se si bëhet kjo përmes aplikacionit të quajtur Kodi APP. Të ju bëjmë me dije që aplikacioni Kodi APP nuk është aplikacion i DiasporaTV dhe gjithçka që keni problem me këtë aplikacion mund t'i drejtoheni zhvilluesve të këtij aplikacioni.
366 nga 733 vizitorëve ju ka ndihmuar ky artikull.
A ju ndihmoi juve ky artikull?  Po / Jo

Artikuj të Ngjajshëm