DiasporaTV në Kodi APP për iPhone, iPad ose iOS

 • 2016/11/21 5:53 PM
 • DiasporaTV në Pajisje Tjera
 • 6883 lexime

Çështja:

Si të shikoni DiasporaTV përmes aplikacionit KODI në iPhone, iPad ose iOS,?

Zgjidhja:

Fillimisht mund të instaloni aplikacionin KODI

Aplikacionin KODI mund ta gjeni në linkun mëposhtë:

 1. KODI për iPhone, iPad, iOS: https://kodidownloadapp.com/#Kodi_for_iPhone
Kërkesa themelore për të instaluar Kodi në një pajisje iPhone është që të ketë verzionin iOS 5.1 ose më të lartë.
 • Instalimi bëhet duke përdor Cydia. Shikoni video si të instaloni Cydia
 • Klikoni në ikonën Cydia në home screen.
 • Në “Source” klikoni në “Edit” dhe shtoni emrin e burimin “Source Name” ‘http://mirrors.kodi.tv/apt/ios/’
 • Nga rezultatet e kërkimit, përzgjedhni team Kofi
 • Pastaj klikoni në ‘All packages”, dhe pas kësaj në Kodi iOS.
 • Përzgjedhni të instaloni “Install” dhe pastaj konfirmoni “Confirm”.
 • Pritni për instalimin të përfundojë.
 • Pas procesit mbyllni “Exit” Cydia.
 • APP juaj Kodi pë iPhone është I gatshëm.
Shpresojmë që ky udhëzim I dhënë mëlartë është I mjaftueshëm për ju që të shkarkoni dhe isntaloni aplikacionin KODI në çdo iOS pajisje.

Ju mund të përdorni edhe ndonjë mënyrë tjetër të shikoni DiasporaTV kanalet me m3u8 file, por ne ju treguam mëlartë se si bëhet kjo përmes aplikacionit të quajtur Kodi APP. Të ju bëjmë me dije që aplikacioni Kodi APP nuk është aplikacion i DiasporaTV dhe gjithçka që keni problem me këtë aplikacion mund t'i drejtoheni zhvilluesve të këtij aplikacioni.
 
393 nga 750 vizitorëve ju ka ndihmuar ky artikull.
A ju ndihmoi juve ky artikull?  Po / Jo

Artikuj të Ngjajshëm