DiasporaTV në VLC

  • 2016/11/21 5:59 PM
  • DiasporaTV në Pajisje Tjera
  • 5260 lexime

Çështja:

Si të shikoni DiasporaTV përmes VLC në kompjuterin tuaj Windows, iOS, Android ose Linux?

Zgjidhja:

  1. Hapni VLC programin. Nëse nuk e keni këtë program, mund ta gjeni për ta shkarkuar duke klikuar në http://www.videolan.org/vlc/
  2. Programin VLC mund ta instaloni në kompjuterët me system operativ Windows, iOS, Linux, pastaj në telefonat e tabletat me sistemin operativ Android e iOS.
  3. Kur hapni VLC shkoni te File > Open File, dhe ne fushën ku shkruan dhe lokalizoni fajllin m3u8 që u aka dhënë DiasporaTV, dhe mëpastaj klikoni “Open”.
  4. Klikoni cilindo kanal për ta shikuar dhe gjatë shikimit gjithnjë mund të shtypni butonin :Toggle Playlist” për t’u kthyer te lista e kanaleve.
Ju mund të përdorni edhe ndonjë mënyrë tjetër të shikoni DiasporaTV kanalet me m3u8 file, por ne ju treguam mëlartë se si bëhet kjo përmes programit kompjuterit VLC. Të ju bëjmë me dije që VLC nuk është program produkt I DiasporaTV dhe gjithçka që keni problem me këtë program drejtohuni tek zhvilluesit e tij. 
 
371 nga 692 vizitorëve ju ka ndihmuar ky artikull.
A ju ndihmoi juve ky artikull?  Po / Jo