M3U8 fajlli në Kodi APP

  • 2016/11/21 6:01 PM
  • DiasporaTV në Pajisje Tjera
  • 7029 lexime

Çështja:

Si të vendosni m3u8 fajllin në Kodi?

Zgjidhja:

  1. Hapni aplikacionin KODI dhe shkoni në System > Add-Ons > Disabled Add-Ons > PVR IPTV Simple Client dhe përzgjedhni "Configure."
  2. Shkoni në tabin “General”, dhe të “Location” përzgjedhni "Local Path" dhe e hapni fajllin m3u8 që juështë dhënë nga DiasporaTV.
  3. Shtypni "OK", dhe pastaj shtypni "Enable" që të aktivizoni këtë plug-in.
  4. Pastaj, shkoni te Settings > Live TV > General dhe lëshoni “Turn On” Live TV (mbushni katrorin ku shkruan "Enabled"). Gjithçka tjetër duhet të qëndroj njejtë ashtu sikurse është. Largohuni mëpas “Escape out” nga menu-ja dhe "Live TV" menu do të duhej të paraqitej në ekranin tuaj. Ju tani do të mund të navigoni nëpër listen e kanaleve dhe t’I shikoni ato.
  5. Vëmendje: Për të punuar kjo mënyrë, ju duhet të keni APP duke punuar kurdo që keni aplikacionin KODI të hapur.
358 nga 704 vizitorëve ju ka ndihmuar ky artikull.
A ju ndihmoi juve ky artikull?  Po / Jo

Artikuj të Ngjajshëm