Si te zmadhohet fotografia

  • 2016/11/26 2:04 PM
  • Pajisje
  • 1143 lexime

Problemi

Nese keni hapesire te zeze rreth e rreth ekranit kur shikoni kanalet televizive, atëherë përcjellni hapat mëposhtë.

Zgjidhja

  1. Shtypni butonin SHTËPIA
  2. Shkoni në SETTINGS
  3. Shkoni në COMMON
  4. Në rezolucion duhet të jetë e zgjedhur 720p60hz
  5. Në Screen Scale duhet të jetë numri 100
  6. Shtypni butonin SHTËPIA dhe lëshoni përsëri DiasporaTV
  7. Nëse fotografia nuk është hapur në tërë ekranin, atëherë provoni këtë ta bëni me ZOOM duke përdor telekomandën e televizorit tuaj.
275 nga 504 vizitorëve ju ka ndihmuar ky artikull.
A ju ndihmoi juve ky artikull?  Po / Jo

Artikuj të Ngjajshëm