Pse nuk mund të bëjë porosi në faqe e as ta testoj internetin?

  • 2015/05/06 9:53 AM
  • Porosi
  • 3748 lexime

Nëse keni problem me bërjen e porosisë, në të shumtën e rasteve kjo është për arsye se shfletuesi juaj i internetit (browser) është i vjetër dhe nuk përkrahë teknologjinë e nevojshme për t'i bërë testimet e internetit. Për të kryer porosinë me sukses si dhe për sigurinë tuaj në internet, duhet të instaloni njërin nga shfletuesit e listuar më poshtë:
 

Mozilla Firefox Mozilla Firefox Mozilla Firefox

Mozilla Firefox 23+

Google Chrome 28+ Internet Explorer 10+

Poashtu, ju lutemi sigurohuni se shfletuesi juaj ka Javascript dhe Cookies të mundësuara. Pa këto funksione, nuk do t'mund të bëni porosinë.

387 nga 775 vizitorëve ju ka ndihmuar ky artikull.
A ju ndihmoi juve ky artikull?  Po / Jo

Artikuj të Ngjajshëm