A ka rëndësi nëse kam DSL apo Cable Internet në shtëpi. Cili është më i mirë?

Kjo nuk ka rëndësi. Duhet vetëm që shpejtësia e internetit të jetë më e madhe se 1.2mbps (megabit per second) dhe platforma e DiasporaTV do të funksionoj.