Duke shikuar ndonjë material në DVD, po më ndërprehet. Përse?

Kjo mund të ndodh vetëm nëse interneti juaj ka luhatje të sinjalit. Por, nëse kjo ndodh, ju mund të ri-lëshoni materialin, ta shtyni, dhe të shikoni prap nga vendi i lënë mëparë.