KLIKO KËTU DHE PËRFITO

20% LIRIM

KUR REGJISTROHESH PËRMES

Fitoni para nga rehatia e shtëpisë ose zyrës tuaj

RISI EKSKLUZIVE VETËM NË DIASPORATV:

1 Pagesë, 2 Lidhje

Shikoni sinjale të ndryshme në 2 pajisje njëkohësisht
me konton tuaj dhe me të njejtin çmim.

Të 2 pajisjet duhet të kyçen nga i njejti lokacion dhe duhet të përdorni
verzionin 4.0 (apo më të ri) të aplikacionit të DiasporaTV.

  • TV Kanale Shqiptare
  • Pa antenë satelitore
  • Me çmime të volitshme
Bleni njërin nga resiverët dhe lidheni me shërbimin tonë.
Lexoni si bëhet lidhja e resiverit me shërbim.
Shërbimi parapaguhet për 1 vit. Resiveri nuk shitet nga DiasporaTV.
Çmimi origjinal është në dollarë amerikan por në faqën tonë mund të shihni çmimet në valuta tjera të llogaritura në bazë të bursës evropiane.