K-R42 / MK888 / CS918

OS: Android 4.2

CPU: RK3188 Quad-Core

RAM: 2GB

K-R42 / MK888 / CS918

HDMI: 1080 Full HD

USB: 2 ports (USB 2.0)

WIFI: 1 antenna

K-R42 / MK888 / CS918

Play Store: 1.4 milion applications

Social networks (Facebook, Twitter, etj.)

Various video services (Netflix, etj.)

Подолу може да ја прoнајдете продажната компанија за овој уред. Вие можете да го kупите овој uред од било која продажна команија. Откако ќе притиснете “КУПИ”, Вие ќе продолжите кон страницата на продажната компанија.

Овој уред не го продаваме во DiasporaTV. Прочитај Повеќе.

Држава Цена Достава
U.S.A. 55 USD FedEx (2-7 days)
U.S.A. 63 USD USPS (5-14 days)
U.K. 40 GBP National (5-14 days)
Australia 78 AUD National (5-14 days)
France 65 EUR La Poste (2-5 days)
France 85 EUR National (7-14 days)
Germany 60 EUR National (5-14 days)
Germany 65 EUR Deutsche Post (2-5 days)
Canada 50 CAD National (5-7 days)
Canada 160 CAD National (5-7 days)
China 52 USD National (7-14 days)
China 63 USD National (14-35 days)
Switzerland 89 CHF National (5-14 days)

ЗАБЕЛЕШКА: Цените објавени на оваа страница може да бидат различни од цените на продажните компании.