Според информациите кои ги имаме собрано, нашите клиенти ја имаат инсталирано DiasporaTV апликацијата успешно на следниве паметни телефони. Ние не нудиме поддршка за следниве уреди.

 • Samsung Galaxy Tab 2
  Samsung Galaxy Tab 2
 • Samsung Galaxy Tab 3
  Samsung Galaxy Tab 3
 • Google Nexus 7
  Google Nexus 7
 • Google Nexus 9
  Google Nexus 9
 • Google Nexus 10
  Google Nexus 10
 • Motorola Droid Xyoboard
  Motorola Droid Xyoboard
 • Asus TF300T
  Asus TF300T
 • Asus MemoPAD 7
  Asus MemoPAD 7
 • Sony Xperia Tab Z
  Sony Xperia Tab Z
 • Sony S Tablet
  Sony S Tablet
 • Acer Iconia Tab
  Acer Iconia Tab

Врати се на уреди.