Ugoos UT1

OS: Android 4.2

CPU: RK3188 Quad-Core

RAM: 2GB

Ugoos UT1

HDMI: 1080 Full HD

USB: 3 ports (USB 2.0)

WIFI: 2 antennas

Ugoos UT1

Play Store: 1.4 milion applications

Social networks (Facebook, Twitter, etj.)

Various video services (Netflix, etj.)

Подолу може да ја прoнајдете продажната компанија за овој уред. Вие можете да го kупите овој uред од било која продажна команија. Откако ќе притиснете “КУПИ”, Вие ќе продолжите кон страницата на продажната компанија.

Овој уред не го продаваме во DiasporaTV. Прочитај Повеќе.

Држава Цена Достава
U.S.A. 86 USD FedEx (2-7 days)
U.K. 77 GBP National (5-14 days)
Australia 127 AUD National (14-35 days)
France 124 EUR National (7-14 days)
Germany 98 EUR National (7-14 days)
Netherland 98 EUR National (7-14 days)
China 90 USD National (7-14 days)
China 128 USD National (7-14 days)

ЗАБЕЛЕШКА: Цените објавени на оваа страница може да бидат различни од цените на продажните компании.