Ugoos UT2

OS: Android 4.2

CPU: RK3188 Quad-Core

RAM: 2GB

Ugoos UT2

HDMI: 1080 Full HD

USB: 3 ports (USB 2.0)

WIFI: 1 antenna

Ugoos UT2

Play Store: 1.4 milion applications

Social networks (Facebook, Twitter, etj.)

Various video services (Netflix, etj.)

Подолу може да ја прoнајдете продажната компанија за овој уред. Вие можете да го kупите овој uред од било која продажна команија. Откако ќе притиснете “КУПИ”, Вие ќе продолжите кон страницата на продажната компанија.

Овој уред не го продаваме во DiasporaTV. Прочитај Повеќе.

Држава Цена Достава
U.S.A. 94 USD FedEx (2-7 days)
U.K. 86 GBP National (5-14 days)
Australia 127 AUD National (7-14 days)
Belgium 100 EUR National (5-14 days)
France 110 EUR National (7-14 days)
Germany 100 EUR National (7-14 days)
Netherlands 100 EUR National (7-14 days)
China 117 USD National (14-35 days)
China 99 USD National (14-35 days)

ЗАБЕЛЕШКА: Цените објавени на оваа страница може да бидат различни од цените на продажните компании.