OTT Receiver with Android™

DiasporaTV слушна поплаките на потрошувачите
и ние работевме напорно за да донесе на пазарот
на SmartBox 200HD ресивер.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

За Пријатен
Искуство

SmartBox користи најновата технологија
да им понуди непречено искуство за вас.

Покрај DiasporaTV, можете да го инсталирате
од милиони апликации со филмови,
спортски и забавни игри за да мине времето.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Ние Помисли На Сè!

Секој пакет содржи:

1 x SmartBox 200HD

2 x Далечински Управувачи

1 x HD Кабел

1 x A/V Кабел

1 x Мрежен Кабел

1 x Мултинационална Адаптер

Дали Сте Подготвени За SmartBox?

Ве покануваме да ги ново искуство со SmartBox 200HD.

ЦЕНОВНИК

НАРАЧАЈТЕ!

Android е заштитен знак на Google Inc.