Më shumë se

10 kanale me filma

AKCION

TRILLER

DRAMË

KOMEDI

PËR FËMIJË

Për kënaqësinë tuaj

25 kanale me muzikë

POPULLORE

FOLKLORIKE

TALLAVA

HIP-HOP

Përcjellni sportin me

Më SHUMË SE 10 kanale

FUTBOLL

BASKETBOLL

LAJME

INFORMACION

DiasporaTV ofron IPTV pako të pasur me TV kanale direkte, me vonesë, radio stacione, programe nga YouTube si dhe shumë VOD projekte të kategorive të ndryshme (film, humor, festive, etj.)

Mes tjerash, në DiasporaTV mund të shihni:

 • 250+ TV Kanale
 • 24 orët e fundit
 • 20+ radio stacione
 • Programe nga YouTube
 • Rreth 1000 VOD projekte
 • Shikim në 2 pajisje

Lista e Kanaleve

Më poshtë mund të gjeni listën e pjesërishme të kanaleve që transmetohen në DiasporaTV.

Kombëtare

 • RTK RTK Kosovo
 • RTV 21 RTV 21 Kosovo
 • KTV KTV Kosovo
 • TV Shenja TV Shenja Maqedoni
 • Vizion Plus Vizion Plus Albania
 • Alsat M Alsat M Macedonia
 • MKTV 2 MKTV 2 Macedonia
 • RTV 21 Macedonia RTV 21 Macedonia Macedonia
 • TVSH TVSH Albania
 • TV Era TV Era Macedonia
 • RTK 2 RTK 2 Kosovo
 • RTK 3 RTK 3 Kosovo
 • RTK 4 RTK 4 Kosovo

Lajme dhe Informacione

 • Ora News Ora News Albania
 • Report TV Report TV Albania
 • Nesër TV Nesër TV Albania
 • Kanali 7 Kanali 7 Albania
 • RTV 21 NewsBiz RTV 21 NewsBiz Kosovo

Art dhe Muzikë

 • 24 Popullore 24 Popullore DiasporaTV
 • Ritme Rinore Ritme Rinore DiasporaTV
 • Sentiment TV Sentiment TV DiasporaTV
 • ShqipHop TV ShqipHop TV DiasporaTV
 • Top Canal Top Canal DiasporaTV
 • Polifolk TV Polifolk TV DiasporaTV
 • Tallava TV Tallava TV DiasporaTV
 • Malësia MTV Malësia MTV DiasporaTV
 • RTV 21 Popullore RTV 21 Popullore Kosovo
 • RTV 21 Plus RTV 21 Plus Kosovo
 • Zico TV Zico TV Kosovo
 • Folk Plus Folk Plus Albania
 • Blue Sky TV Blue Sky TV Albania
 • BBF BBF Albania
 • Elrodi TV Elrodi TV Albania
 • Televizioni R Televizioni R Kosovo
 • Shqipet e Folklorit Shqipet e Folklorit DiasporaTV
 • Folklori TV Folklori TV DiasporaTV
 • 2 Tela 2 Tela DiasporaTV
 • Club TV Club TV Albania
 • Tirana TV Tirana TV Albania
 • Muse Muse Albania

Fëmijët dhe Të Rinjët

 • TV Abetare TV Abetare DiasporaTV
 • Noni TV Noni TV DiasporaTV
 • PAF TV PAF TV DiasporaTV
 • Digikids Digikids DiasporaTV
 • Tring Tring Tring Tring Albania
 • Sofia Sofia Albania
 • Tip TV Tip TV Albania
 • RTV 21 Junior RTV 21 Junior Kosovo

Familjare

 • TV Gatojca TV Gatojca DiasporaTV
 • Qesh e Kno Qesh e Kno DiasporaTV
 • Qesh e Ngjesh Qesh e Ngjesh DiasporaTV
 • ESL TV ESL TV DiasporaTV
 • ESL Quiz TV ESL Quiz TV DiasporaTV
 • Film Alb Film Alb DiasporaTV
 • 3 Plus 3 Plus Albania
 • RTV 21 Mix RTV 21 Mix Kosovo
 • Dasma TV Dasma TV Kosovo
 • Wedding Channel Wedding Channel Albania
 • Jolly Jolly Albania
 • Living Living Albania

Dokumentarë

 • DokuFilm DokuFilm DiasporaTV
 • DokuWorld DokuWorld DiasporaTV
 • DokuPlanet DokuPlanet DiasporaTV
 • Global Global DiasporaTV
 • Tring Planet Tring Planet Albania
 • Tring Shqip Tring Shqip Albania
 • Tring History Tring History Albania
 • Tring World Tring World Albania
 • Planet Planet Albania
 • Click TV Click TV Albania

Film

 • Tring Super Tring Super Albania
 • Tring Max Tring Max Albania
 • Tring Comedy Tring Comedy Albania
 • Smile Smile Albania
 • Tring Fantasy Tring Fantasy Albania
 • Tring Life Tring Life Albania
 • Kino 1 Kino 1 Albania
 • Kino 2 Kino 2 Albania
 • Kino 3 Kino 3 Albania
 • Kino 4 Kino 4 Albania
 • Kino 5 Kino 5 Albania
 • Kino 6 Kino 6 Albania
 • Kino 7 Kino 7 Albania
 • Kino 8 Kino 8 Albania
 • Kino 9 Kino 9 Albania

Lokale nga Shqipëria

 • TV1 Channel TV1 Channel Shkoder
 • Sot 7 Sot 7 Pogradec
 • TV Jug TV Jug Fier
 • TV Skampa TV Skampa Elbasan
 • 6+1 Vlora 6+1 Vlora Vlora
 • Vlora Channel Vlora Channel Vlora
 • Amantia TV Amantia TV Vlora
 • TV Fokus TV Fokus Vlora
 • Real RTV Real RTV Korce
 • TV Kombi TV Kombi Fier
 • Star Plus TV Star Plus TV Shkoder
 • Adria Net Adria Net Durrës
 • AVN AVN TV Fier

Lokale nga Kosova

 • Rrokum Rrokum Prishtina
 • First Channel First Channel Prishtina
 • TV Mitrovica TV Mitrovica Mitrovica
 • TV Besa TV Besa Prizren
 • Syri Vizion Syri Vizion Gjakova
 • TV Vali TV Vali Gjilan
 • TV Tema TV Tema Ferizaj
 • TV Opoja TV Opoja Prizren
 • TV Diaspora TV Diaspora Peja

Lokale nga Maqedonia

 • TV Hana TV Hana Kumanovo
 • TV Koha TV Koha Tetovo
 • TV Art TV Art Tetovo
 • TV Çegrani TV Çegrani Çegran
 • TV Uskana TV Uskana Kerçovo
 • Edo TV Edo TV Skopje
 • TV Tera TV Tera Bitola
 • Sutel TV Sutel TV Skopje
 • TV Menada TV Menada Tetovo
 • TV Kanal 3 TV Kanal 3 Debar
 • Nasa TV Nasa TV Skopje
 • SkyNet TV SkyNet TV Skopje
 • TV Sonce TV Sonce Skopje
 • MTM TV MTM TV Skopje

Sport

 • Telesport Telesport Albania
 • Tring Sport News Tring Sport News Albania
 • Sport 1 Sport 1 DiasporaTV
 • Sport 2 Sport 2 DiasporaTV
 • Sport 3 Sport 3 DiasporaTV
 • Sport 4 Sport 4 DiasporaTV
 • Sport 5 Sport 5 DiasporaTV
 • Sport 6 Sport 6 DiasporaTV
 • Sport 7 Sport 7 DiasporaTV
 • Sport 8 Sport 8 DiasporaTV
 • Sport 9 Sport 9 DiasporaTV
 • Sport 11 Sport 11 DiasporaTV
 • Sport 12 Sport 12 DiasporaTV
 • Sport 13 Sport 13 DiasporaTV
 • Sport 14 Sport 14 DiasporaTV
 • Sport 15 Sport 15 DiasporaTV
 • Sport 16 Sport 16 DiasporaTV
 • Sport 17 Sport 17 DiasporaTV
 • Sport 18 Sport 18 DiasporaTV
 • Sport 19 Sport 19 DiasporaTV
 • Sport 20 Sport 20 DiasporaTV
 • Sport 21 Sport 21 DiasporaTV
 • Sport 22 Sport 22 DiasporaTV
 • Sport 23 Sport 23 DiasporaTV
 • Sport 24 Sport 24 DiasporaTV
 • Sport 25 Sport 25 DiasporaTV

... dhe shumë kanale tjera!