OTT Receiver with Android™

DiasporaTV ka dëgjuar ankesat e klientëve
dhe kemi punuar gjatë që të sjellim në treg
resiverin SmartBox 200HD.

MË SHUMË

Për Një Eksperiencë
Të Kënaqshme

SmartBox shfrytëzon teknologjinë e fundit
për të ofruar një përvojë fluide për ju.

Përveç DiasporaTV, mund të zgjidhni
nga miliona aplikacione tjera me filma,
sport dhe lojëra argëtuese për të kaluar kohën.

MË SHUMË

Kemi Menduar Për Gjithçka!

Çdo kuti përmbanë:

1 x SmartBox 200HD

2 x Telekomanda

1 x Kabllo HD

1 x Kabllo A/V

1 x Kabllo Rrjeti

1 x Adapter Multi-Nacional

A Jeni Gati Për SmartBox?

Ju ftojmë që edhe ju të pajiseni me resiverin SmartBox 200HD.

ÇMIMET

POROSIT TANI!

Android është markë e Google Inc.