Shiko çmimet në valutën e vendbanimit tënd:

Ofertat në DiasporaTV

6 muaj abonim (pa resiver)
Për 1 lidhje
$10/muaj
Gjithsej $60
6 muaj abonim (1me1) $120
Gjithsej $178
6 muaj abonim + 1 resiver
Për 1 lidhje
$10/muaj
Gjithsej $60
6 muaj abonim (1me1) $120
1 resiver $45
Postimi $13
Gjithsej $178
1 vit abonim (pa resiver)
Për 1 lidhje
$10/muaj
Gjithsej $60
1 vit abonim (1me1) $120
Gjithsej $178
1 vit abonim + 1 resiver
Për 1 lidhje
$10/muaj
Gjithsej $60
1 vit abonim (1me1) $120
1 resiver $45
Postimi $13
Gjithsej $178

6 muaj abonim (pa resiver)
Për 2 lidhje
$10/muaj
Gjithsej $60
6 muaj abonim (2me1) $120
Gjithsej $178
6 muaj abonim + 2 resivera
Për 2 lidhje
$10/muaj
Gjithsej $60
6 muaj abonim (2me1) $120
2 resivera $45
Postimi $13
Gjithsej $178
1 vit abonim (pa resiver)
Për 2 lidhje
$10/muaj
Gjithsej $60
1 vit abonim (2me1) $120
Gjithsej $178
1 vit abonim + 2 resivera
Për 2 lidhje
$10/muaj
Gjithsej $60
1 vit abonim (2me1) $120
2 resivera $45
Postimi $13
Gjithsej $178
Për të parë çmimet, zgjidheni vendbanimin tuaj më lartë.

VËNI RE:

  • Çmimet bazë janë në Dollar Amerikan (USD). Çmimet në valutat tjera janë të përafërta dhe të bazuara në bursën globale të valutave.
  • Shërbimi i DiasporaTV ofrohet vetëm me parapagim dhe pa ndonjë kontratë. Ju si klient e parapaguani shërbimin e DiasporaTV për 6 muaj apo 1 vit. Poashtu keni mundësinë të zgjidhni gjatë porosisë se a dëshironi që pagesa për vazhdim parapagim të procesohet automatikisht apo jo.
  • Taksa prej 8.875% vlenë për të gjithë klientët në New York, U.S.A.
  • Pagesat me Western Union apo MoneyGram duhet të bëhen në shumat e dërguara nga DiasporaTV.
  • Nuk është e domosdoshme që resiveri të blehet nga DiasporaTV. Shërbimi i DiasporaTV mund të shikohet edhe nga pajisjet tjera të postuara në faqen Pajisjet.
  • Resiveri niset me postë nga New York, U.S.A. Pakazhi mund të kaloj përmes doganës së shtetit të klientit.