DiasporaTV ofron IPTV kanale përmes internetit, pa nevojë për antenë satelitore.
Sinjalin mund ta shikoni përmes pajisjeve që përdorin sistemin Android.

1. Bëje Porosinë

Mund të porositësh pakon (resiver + abonim) apo vetëm abonimin.

2. Kyçu në Shërbim

Kyçu në konton tuaj në pajisjen tuaj të preferuar. Lexo rreth pajisjeve.

3. Tregoj Shoqërisë

Përfito para nga DiasporaTV për çdo klient që e dërgon kur bëhesh partner.

Paguaj 1 Herë, Shiko në 2 Vende

Paguaj 1 abonim, shiko në 2 dhoma, në 2 banesa, në 2 shtëpi, në 2 qytete apo 2 shtete të ndryshme në të njejten kohë. Nëse e ndan parapagimin tënd me një familjar apo mik, kostoja e abonimit bie shumë lirë.

Shpejtësia e Internetit

Shpejtësia e Internetit

Për të përcjellur kanalet në DiasporaTV, duhet ta keni shpejtësinë e internetit minimum 2 mbps (megabit për sekond). Nëse shpejtësia juaj është më e ulët se 2 mbps, duhet ta kontaktoni kompaninë e internetit për ta ngritur shpejtësinë.

Shpejtësia e Internetit

Instalimi i Resiverit

Resiverin e lidhni me HDMI kabëll në televizor dhe me kabëll të interneti ne modem/router (kutia e internetit). Resiveri punon edhe me WiFi por ne ju preferojmë lidhjen me kabëll interneti ashtu që sinjali të jetë më stabil. Në fund e lidhni resiverin në rrymë.

Porosia dhe Pagesa

Porosia mund të bëhet me parapagim 6 mujor apo 1 vjeçarë. Pagesa mund të bëhet me Debit/Kredit kartë (Visa, MasterCard, American Express, Discover, etj.) dhe përmes Shërbimeve për Transfer Parash.