Pajisjet në vijim janë përdorur nga klientë të ndryshëm dhe jemi të informuar se funksionojnë në rregull me DiasporaTV app. Ju lutemi keni parasysh se DiasporaTV nuk ofron përkrahje teknike për këto pajisje.

 • Samsung Galaxy S2
  Samsung Galaxy S2
 • Samsung Galaxy S3
  Samsung Galaxy S3
 • Samsung Galaxy S4
  Samsung Galaxy S4
 • Samsung Galaxy S5
  Samsung Galaxy S5
 • HTC One M7
  HTC One M7
 • HTC One M8
  HTC One M8
 • HTC One M9
  HTC One M9
 • LG G2
  LG G2
 • LG G3
  LG G3
 • LG Optimus G
  LG Optimus G
 • Google Nexus 4
  Google Nexus 4
 • Google Nexus 5
  Google Nexus 5
 • Google Nexus 6
  Google Nexus 6
 • Lenovo A850
  Lenovo A850
 • Sony Xperia Z1
  Sony Xperia Z1
 • Sony Xperia Z2
  Sony Xperia Z2
 • Sony Xperia Z3
  Sony Xperia Z3
 • Sony Xperia SP
  Sony Xperia SP
 • Motorola Droid RAZR HD
  Moto Droid RAZR HD
 • Motorola Moto G
  Moto G
 • Motorola Moto G 2014
  Moto G 2014
 • Motorola Moto X
  Moto X
 • Motorola Moto X 2014
  Moto X 2014
 • Alcatel One Touch
  Alcatel One Touch
 • ZTE Blade 3
  ZTE Blade 3
 • Huawei Ascend G510
  Huawei Ascend G510

Kthehu në faqën pajisjet.