Pajisjet në vijim janë përdorur nga klientë të ndryshëm dhe jemi të informuar se funksionojnë në rregull me DiasporaTV app. Ju lutemi keni parasysh se DiasporaTV nuk ofron përkrahje teknike për këto pajisje.

 • Samsung Galaxy Tab 2
  Samsung Galaxy Tab 2
 • Samsung Galaxy Tab 3
  Samsung Galaxy Tab 3
 • Google Nexus 7
  Google Nexus 7
 • Google Nexus 9
  Google Nexus 9
 • Google Nexus 10
  Google Nexus 10
 • Motorola Droid Xyoboard
  Motorola Droid Xyoboard
 • Asus TF300T
  Asus TF300T
 • Asus MemoPAD 7
  Asus MemoPAD 7
 • Sony Xperia Tab Z
  Sony Xperia Tab Z
 • Sony S Tablet
  Sony S Tablet
 • Acer Iconia Tab
  Acer Iconia Tab

Kthehu në faqën pajisjet.